Raamarit

Arti Teq -ripustusjärjestelmät

Taulujen ripustusjärjestelmä on ollut jo vuosia tarjolla ns. rautakaupoissa useissa maissa Euroopassa tehtävänään luoda tyyliä ja persoonallisuutta olohuoneisiin. Alun perin järjestelmä on kehittynyt taidegallerioiden, museoiden ja taidekehystämöiden tarpeista. Niiden korkeat vaatimukset ripustusjärjestelmän luotettavuudesta ja toiminnallisuudesta johtivat systeemin luomiseen.

Arti Teq on yhdistänyt nämä toiminnat ammattimaiseksi valikoimaksi. Tämä moderni systeemi sopii kaikkiin sisätiloihin tarjoten gallerioiden vaatimaa korkeaa laatua ja tyylikyyttä sisustukseen.

Click Rail -kisko

Click Rail -kisko on alumiinirunko, joka asennetaan seinään kiinnikkeillä. Päätysuojukset ja kulmayhdistimet takaavat siistin lopputuloksen.
Kiskoa on tarjolla kolmea eri väriä: Valkoinen, pohjustusväri/matta, Kiiltävä valkoinen ja Harjattu alumiini. Mallissa: Valkoinen, pohjustusväri/matta -tuotteessa on erityinen lakkakerros (pohjaväri), jonka päälle voidaan maalata suoraan yhtä hyvin joko lateksimaalilla tai emalimaalilla. Näin ollen tämä huomaamaton ripustuskisko sopii kaikkiin sisustustyyleihin ja -väreihin.

Perlon -vaijeri / Teräsvaijeri Cobran kanssa

”Cobra-nipistimen” ansiosta ripustusvaijerit voidaan helposti napsauttaa kiinni ja pois kiskon alareunasta haluttuun kohtaan. Vaijereita on saatavilla sekä synteettisinä että teräsvaijereina, ja valikoimassa on kaksi eri pituutta, 150 cm ja 200 cm. Enimmäispaino yhtä vaijeria kohden on 20 kg.

 

kuvakoukutKuvakoukut

Valikoimassa on kolme eri kuvakoukkua nimeltään:

1. Mini-hook = Minikoukku

Koukku on helppo asentaa haluttuun kohtaan koukussa olevaa ruuvia kiristäen. Enimmäispaino 4 kg.

2. Ratchet-hook = itsekiinnittyvä koukku

Koukku kiristyy vaijeriin itse taulun painon avulla. Enimmäispaino 15 kg.

3. Side-loader hook® = Sivukannatinkoukku (patentoitu)

Tämä koukku voidaan asentaa ainoastaan alumiinikehyksiin, jotka on valmistettu ”Side-loader profile” -menetelmällä. Näillä tarkoitetaan kehyksiä, jotka on koottu kulmiin ruuvatuilla yhdistimillä. Enimmäispaino 15 kg.

 

 

»Arti Teq:n www-sivuille

» RT-TARVIKEKORTTI