Raamarit

Manga-tuotteet   

  

Promarker

Jos olet aloitteleva tekijä, ProMarker -kynät ovat hyvä valinta. Ne ovat edullisia ja niiden jälki on laadultaan huippuluokkaa. Jokaisessa kynässä on kaksi eri kärkeä. Leveällä päällä värität nopeasti suuriakin alueita ja terävällä kärjellä saat aikaan tarkempaa viivaa. Värivalikoimassa on yli 90 väriä!

ProMarker -kynät tarjoavat laajan skaalan kirkkaita ja puhtaita värejä. Lisäksi valikoimassa on useita pastellisävyjä, maavärejä ja harmaan sävyjä. Saat tusseilla aikaan täydellisen tasaiset ja sävyjään pehmeästi vaihtavat väripinnat. Markkerit ovat oivallinen ratkaisu mangan kuvittamiseen!

Värien valinta

Oikean värivalikoiman hankkiminen voi tuntua hankalalta, varsinkin, jos olet vasta aloittanut mangan tekemisen. Letraset tarjoaa markkisettejä, joilla sinun on helppo aloittaa. Niihin on valmiiksi valittu eri tarkoitukseen sopivia värejä.

Comic Art Setit

Sarjakuvantekijöille suunnatut aloituspaketit sisältävät 10 ProMarker -kynää. Mukana on kuhunkin teemaan sopivia sävyjä sekä muutama "ihonväri". Paketista löytyy myös musta kuitukärkikynä ääriviivapiirroksien tekemistä varten.

Manga Pack

Manga Pack on sarjakuvapiirtäjää varten luotu täydellinen kokonaisuus. Pakkaus sisältää Comic Art setin, markkereita varten suunnitellun piirustuslehtiön, sekä kaksi arkkia rasterikalvoa. Mukana myös mallikuva, joka toimii inspiraation lähteenä. Voit piirtää siitä läpi hahmoja tai kokeilla värittämistä.

Tria Markers

Vaativinkin manga taiteilija osaa arvostaa Letrasetin Tria Markereita. Tria on työkalu jossa on kolme erilaista kärkeä ja kynistä löytyy noin 300 eri värisävyä. Tria mahdollistaa huippusuorituksen. Alkoholipohjainen väri tarjoaa tässäkin monipuoliset käyttömahdollisuudet. Sävyjä voi sekoittaa toisiinsa saumattomasti ja ne saa kuultamaan toistensa läpi. Yhdellä kynällä voi työskennellä monta tuntia. Kun väri loppuu, hankit vain täyttöpullon. Jos olet vakavissasi mangan suhteen, etkä halua tehdä kompromisseja, hanki Triat!

Tria Setit

Tria Markerit avaavat sinulle ovet värien maailmaan. Olipa valitsemasi manga-tyyli millainen tahansa, löydät aina sopivat Tria-värit. Kokeneiden manga-piirtäjien avulla Letraset on huolellisesti koonnut nämä erikoissetit. Nämä Tria-pakkaukset sisältävät väriyhdistelmiä poikien (shonen) ja tyttöjen (shojo) mangan värittämiseen. Molemmissa Tria Collection pakkauksissa on 24 markkeria, kynien säilyttämistä ja kuljettamista helpottavissa kansipenaalissa.

Blender

Pehmeiden värisiirtymien ja viivojen tekemiseen tarvitset värittömän Blender-markerin. Tällä voit myös "sumuttaa" kirkkaita värejä ja saada aikaan efektejä väripintoihin. Blender muistuttaa tavallista markeria, mutta säiliössä on värin sijasta värien ohenninta.

Screen-Tone Rasterit

Jos haluat tehdä aivan oikean näköistä musta-valkoista mangaa tarvitset rasteria. Rasteri on läpinäkyvää tarramuovia, johon on painettu erilaisia kuviointeja. Sopivalta näyttävä rasterin pala liimataan oikeaan kohtaan, jonka jälkeen siitä leikataan ylimääräinen pois askarteluveitsellä. Letraset valmistaa ja myy rasterit A4-kokoisina arkkeina.

Screen-Tone -projektipakkaus

Nämä pakkaukset ovat mainio tapa tutustua rastereihin. Jokainen pakkaus sisältää 5 erilaista rasterimallia, joiden avulla viimeistelet tietyntyyliset kuvat. Mukana on lisäksi rasteroitavaksi valmis piirros harjoitusarkkina sekä täydelliset ohjeet.

Digital-Tone Rasterit

Manga-taiteilijat tekevät nykyään suurimman osan rasteroinnista tietokoneella. Vaikka työskentely koneella ei olekaan yhtä mukavaa ja havainnollista kuin oikeiden rastereiden kanssa, se tarjoaa muita etuja, kuten joustavuus ja nopeus.

Digital-Tone -rasteripakkaukset

Letraset Digital-Tone pakkaukset tarjoavat tekstuurit, sävyt ja taustat mukavasti CD-romilla. Jokainen setti sisältää 20 kuvatiedostoa, jotka muodostuvat teemoihin sopivista kuvioinneista. Paketin mukana saat 10 Safmat -tarra-arkkia, joista saat printterin avulla tulostettua omia kalvorastereita.

Sarjakuvafontit

Luonnollinen lisä tarjontaan on ammattilaisten suunnittelemat ja valitsemat tekstauskirjaimistot ja symbolit, joita voit käyttää manga-töissäsi. Jokaiselta Comic-Fonts rompulta löydät kolme eri Letrasetin edustavasta mallistosta valittua kirjainfonttia. Mukana on myös useita erilaisia puhekuplia ja japaninkielisiä äänitehosteita. Kaikki nämä ovat kokeneiden manga-piirtäjien suunnittelemia ja ne tekevät sinun mangastasi aidon näköistä.

Välineet

Kun taitosi manga-piirtäjänä kasvavat, alat ehkä kaivata uusia välineitä. Letrasetin valikoimista löytyy kaikki tarpeellinen.

Comic Marker -lehtiö

Jos käytät hyvänlaatuisia kyniä, valitse myös kunnollinen paperi. Letraset markkeripaperi on puhtaan valkoinen ja kuultava siltä varalta, että haluat tussata luonnoksesi läpi piirtäen. Paperi on suunniteltu markkereille, niin että kynien jälki ei siinä leviä vahingossa. Saat aikaan puhtaat ja tasaisest väripinnat, eikä tussi imeydy arkin läpi. A4 -lehtiö sisältää 50 arkkia 70 grammaista paperia ja lisäksi on saatavana A3 ja A2 lehtiöt.

Sarjakuvapaperi

Tämä paksu piirustuspaperi on sopivan valkoinen ja pehmeä. Kartonkimaisena se kestää hyvin kumittamista. Tämä paperi sopii hyvin sekä markkereille, että rasterien liimaamiseen. Mangan piirtäjän kannalta valmiiksi vaalean sinisellä painetut oikean kokoiset marginaalit ovat suuri etu.

Askarteluveitset

Terävä rasteriveitsi on tärkeä väline rasterien liimailussa. Letraset tarjoaa valikoiman erilaisia irtoterin varustettuja askarteluveitsiä.

Kuitukärkikynät

Huolellinen viivapiirustus on tärkeä osa mangan ilmaisua. Sarjakuvantekijät käyttävät tarkkaa mustaa ääriviivaa ja sen perusteella arvioidaan myös heidän ammatillista osaamistaan. Letrasetin ammattilaisille suunnatut kuitukärkikynät tarjoavat katkeamattoman värinjuoksutuksen ja pehmeän tuntuman paperiin. Vesiliukoinen pigmentti-muste kuivuu nopeasti, jonka jälkeen sen päälle voi alkaa työstää lähes välittömästi alkoholipohjaisilla markkereilla. Kuitukärkikyniä on tarjolla neljää eri kärjen paksuutta.

Letrajet Air Marker

Liität helposti markerisi kärkeen erikoisosan, jonka avulla teet siitä ilmaruiskun. Paineilman voit ottaa kompressorista tai suihkepullosta. Herkällä liipasimella säännösteltävä ilmasuihku mahdollistaa hienojen häivytysten tekemisen. Saat helposti aikaan hienoja manga-efektejä!

Säilytys

Pidät pöytäsi järjestyksessä kätevien kynätelineiden avulla ja markkerit kulkevat mukanasi 24 kynän penaalissa.

» www.letraset.com

» www.deleter.jp